Kald øl – så lett som å grave et hull i jorden!

1: Grav et hull

Finn det perfekte stedet. Grav et hull – et flott hull. Nyt ditt mesterverk. Ta et bilde og heng det opp i redskapsboden. Sett spannet i hullet – det passer perfekt!

2: Fyll din Cool-Well opp

Fyll innsatsen med dine varme øl – og la dem sove trygt under jordens svalende overflate. Dryss den jorden som er til overs langs hekken – og alle spor er slettet!

3: Nyt en kjølig

Inviter gutta på en gåtur i hagen og tryll dine svalende øl opp av jorden. Gutta er imponerte – og en go’ kveld er skutt i gang!

Miljøriktig kjøling, rett for hånden …

Cool-Well er den raskeste veien til kalde drikker i hagen, på stranden eller på tur. Så snart du har gravd din Cool-Well ned, er du klar til å utnytte jordens naturlige kjøling, og kan forsyne deg selv, familien og vennene med kalde drikker ved grillen i hagen eller på en varm dag ved stranden. Og har du matvarer med, holder Cool-Well dem også kjølige.

Du kan bruke Cool-Well døgnet rundt, hver dag, hele sommeren uten å få dårlig samvittighet. Cool-Well bruker nemlig ikke strøm. Det eneste som skal til er jordens egen naturlig nedkjøling.

Cool-Well består, utover beholderen som graves ned, av et tettsittende, isolert lokk samt en løs innsats med plass til 24 bokser (0,33/0,5cl), 8 ølflasker, 1 flaske vin, 2 melkekartonger og/eller diverse emballerte matvarer og grønnsaker.

Cool-Well måler 30x30x50 cm (b x l x h) og er utført i gjenbruksplast.